ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠολιτιστικοί ΧώροιΆλσος ΠαλαιολόγουΠροσεχώς ΤΑΙΝΙΑ «ΠΟΛΥΞΕΝΗ» Κοινωνικό δράμα 2017 στο ΑΛΣΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Προσεχώς ΤΑΙΝΙΑ «ΠΟΛΥΞΕΝΗ» Κοινωνικό δράμα 2017 στο ΑΛΣΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

O Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας
στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΘΕΑΤΡΟΥ 2019», θα σας παρουσιάσει αυτήν τη βδομάδα ένα 3ήμερο σημαντικών εκδηλώσεων στο πανέμορφο Άλσος Παλαιολόγου.

1. Τρίτη 9 Ιουλίου, ώρα 21:30
Προβολή του ντοκιμαντέρ: «Της Πατρίδας μου η Σημαία»
Σκηνοθεσία: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος, οποίος θα παραυρίσκεται, για να συζητήσει μαζί σας και να απαντήσει σε ερωτήματά σας για αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα ταινία.
 
2. Τετάρτη 10 Ιουλίου, ώρα 21:30
Ένας σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, ο Μάνος Αβαράκης, θα μας ταξιδέψει μουσικά με μελωδίες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.
Σ’ αυτό το ταξίδι τον πλαισιώνουν τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί και τρείς μοναδικές φωνές που θα ερμηνεύσουν αξεπέραστες μελωδίες σπουδαίων συνθετών μας. Θα ακούσουμε επίσης μελοποιήσεις του ιδίου, ποιημάτων μεγάλων Ελλήνων ποιητών αλλά και του Federico García Lorca στους ισπανικούς στίχους, δημιουργώντας ένα νέο κύκλο ανέκδοτων τραγουδιών.
Θα απολαύσετε μια υπέροχη μουσική βραδιά με τον λυρισμό στο απόγειό του!
 
3. Πέμπτη 11 Ιουλίου, ώρα 21:30
Προβολή της ταινίας: «ΠΟΛΥΞΕΝΗ»
Σκηνοθεσία: Δώρα Μασκλαβάνου, η οποία θα παραυρίσκεται κοντά μας και θα προλογίσει την ταινία.
Έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία σε πολλά φεστιβάλ.
Το Σεπτέμβρη του 2018 προτάθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού (ΥΠΠΟ) να εκπροσωπήσει τη χώρα μας για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσης ταινίας.
 
Σας περιμένουμε...
 
ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ
Υπεύθυνος πολιτιστικών δράσεων του ΟΠΑΝ