ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑθλητικές ΕγκαταστάσειςΔημοτικό ΣτάδιοΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

             ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
   
     Στο πλαίσιο των αποφάσεων των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων - Προστασίας του Πολίτη - Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων - Πολιτισμού και Αθλητισμού - Εσωτερικών - Υποδομών και Μεταφορών ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Ν. Ιωνίας (ΟΠΑΝ), τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου προπόνησης, προχωράει από Δευτέρα 18 Μαΐου στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Σταδίου και των κλειστών γηπέδων για: 
1)  ατομικές προπονήσεις των αθλητών, ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).
2)  όσοι είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού τωνΕνόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δύνανται να κάνουν χρήση των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, πλην των κολυμβητηρίων, με τους όρους και περιορισμούς της περ. α΄ της παρ. 1.

           ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Β΄ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
     Η B΄ Φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Σε αυτή τη φάση θα επιτραπεί η προσέλευση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων και τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίοι εξετάζονται σε αγωνίσματα για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.).
     Οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης, με τίτλο: «Αθλητισμός & COVID19», στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_asfalous_askisis.pd

Έντυπα / φόρμες προς συμπλήρωση - Στον παρακάτω σύνδεσμο της Γ.Γ.Α.

https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports